ŠKODA OCTAVIA: bestseller-ul beneficiază acum de numeroase îmbunătăţiri

› Design şi mai aerodinamic, faruri noi cu tehnologie LED
› Interior modificat, iluminare ambientală opţională cu LED, cu mai multe culori selectabile
› Noi sisteme de infotainment cu design glass
› ŠKODA Connect: serviciile online mobile pentru asistenţă optimizată şi infotainment de ultimă oră
› Sisteme noi de asistenţă pentru un nivel şi mai ridicat de siguranţă şi confort
› Patru motoare TSI, patru motoare TDI şi un motor CNG, cu puteri între 63 kW (86 CP) şi 135 kW (184 CP)
› Tracţiune integrală pentru modelele de top, sistemul opţional de control adaptiv al şasiului DCC
› Două modele RS: 2,0 TDI cu 135 kW (184 CP), 2,0 TSI cu 169 kW (230 CP)

 ŠKODA OCTAVIA se prezintă într-o nouă formă de vârf.

Au fost implementate numeroase actualizări, atât pentru limuzină, cât şi pentru Combi. Cu noul său limbaj de design, bestseller-ul compact de la ŠKODA este acum şi mai viguros şi mai emoţional.

 Modelul este inima şi sufletul mărcii ŠKODA, încorporează toate punctele forte ale automobilelor producătorului auto ceh şi reprezintă fundaţia succesului mărcii: ŠKODA OCTAVIA. Compacta de mari dimensiuni oferă spaţiu interior care se numără printre cele mai generoase din segment şi aduce în clasa compactă dotările şi tehnologia automobilelor de talie medie. Designul său este marcant, calitatea se ridică la cel mai înalt nivel şi înainte de toate, oferă un raport excelent preţ/valoare.

 OCTAVIA este cel mai bine vândut model ŠKODA.

overview-6reasons-title.jpg

overview-6reasons-01-thumbnail.jpg

Precizie până la ultimul detaliu

overview-6reasons-02-thumbnail.jpg

Confort peste tot

litri.jpg

Compartiment pentru orice ai nevoie să transporți

overview-6reasons-04-thumbnail.jpg

Fii in trend, fii conectat

overview-6reasons-05-thumbnail.jpg

Motoare și transmisii

overview-6reasons-06-thumbnail.jpg

Asistență pentru sporirea confortului și siguranțe

overview-6reasons-background.jpg

Sisteme de asistență ŠKODA OCTAVIA

overview-skoda-assistants-banner.jpg

Descopera frumusetea noului model ŠKODA OCTAVIA

overview-6reasons-01.jpgPrecizie până la ultimul detaliu

Aspectul modelului a fost lustruit până la ultimul detaliu. De fapt, aceste detalii sunt o aluzie directă a actualului limbaj de design la cristalul de Boemia și arta tradițională cehă de fabricare a sticlei.

Proporțiile echilibrate, marginile clare, modul în care lumina și umbra interacționeaza - toate acestea creează o frumusețe naturală și atrag atenția asupra mașinii.

Look-ul cu patru ochi și grilă distinctivă, fără îndoială, rezumă marca ŠKODA, nelăsând niciun dubiu că aceasta este ŠKODA OCTAVIA.

overview-6reasons-02.jpgConfort peste tot

Un interior spațios și scaune confortabile sunt esențiale pentru un condus plăcut. ŠKODA OCTAVIA oferă mai multe moduri de a face călătoria mai mult decât o bucurie. In afară de scaunele din față acționate electric și amortizoarele adaptive care acționează suspensia vehiculului în modurile Confort, Sport și Normal, un alt exemplu ar fi volanul încălzit, pentru care veți fi recunoscători iarna.

overview-6reasons-03.jpgCompartiment pentru orice ai nevoie să transporți

Spune "spațiu imens", iar ŠKODA OCTAVIA răsare imediat în minte. Nu multe mașini din segmentul compact beneficiază de un interior mai lung și mai mult spațiu pentru genunchi, în partea din spate. Și există loc amplu de trecere atât la partea din față, cât și la partea din spate a mașinii!

Portbagajul are o capacitate de 590 de litri pentru bagaje, ridicându-se la 1,580 litri atunci când spătarele scaunelor din spate sunt pliate în jos. Rabatând scaunul din față al pasagerului în OCTAVIA se pot transporta obiecte de până la 2,9 metri lungime.

overview-6reasons-04.jpg

Fii in trend, fii conectat

ŠKODA OCTAVIA oferă cele mai recente metode de a conecta smartphone-ul la mașină.

ŠKODA Connect oferă comoditate, datorită conectivității instant dintre tine și vehicul. Cu Infotainment Online, sistemul de navigație este întotdeauna la zi, permițându-vă să ajungeți la destinație în condiții de siguranță, la timp și în mod eficient. Pachetul Care Connect vă permite să accesați mașina de la distanță, în timp ce Proactive Service poate apela asistență ori de câte ori aveți nevoie și include Emergency Call, o caracteristică integrantă a sistemului ŠKODA Connect.

Platforma SmartLink+ include standardele Apple CarPlay, Android Auto, MirrorLink™ , care permit interconectarea telefonului mobil cu automobilul.

overview-6reasons-05.jpgMotoare și transmisii

Propulsoarele avansate de la ŠKODA Octavia oferă plăcerea de a conduce dinamic, păstrând în același timp la un consum redus de combustibil și de emisii.

Gama de motoare este compusă din 4 motoare TSI, 4 motoare TDI şi unul cu CNG. Toate îmbină performanţele ridicate cu consumul redus. Plaja de puteri se încadrează între 63 kW (86 CP) şi 135 kW (184 CP). Motorul G-TEC de 1,4 litri cu 81 kW (110 CP) este un propulsor deosebit de economic, conceput pentru utilizarea cu CNG.

Alături de transmisiile manuale, transmisiile DSG cu 6 sau 7 trepte de viteză sunt disponibile pentru aproape toate motoarele. ŠKODA oferă tracţiune integrală pentru motoarele 1,8 TSI şi 2,0 TDI. O dotare deosebit de atractivă este sistemul opţional de control adaptiv al şasiului (DCC) care îi permite şoferului să adapteze caracteristicile direcţiei şi ale suspensiei, fiind disponibile modurile Comfort, Normal şi Sport. Toate motoarele respectă cerinţele normei de poluare Euro 6.

overview-6reasons-06.jpgAsistență pentru sporirea confortului și siguranței

Noua generaţie de sisteme electronice de asistenţă ridică nivelul de siguranţă şi confort la condusul unei ŠKODA OCTAVIA. Acesta depăşeşte cu mult nivelul obişnuit în segmentul compact, după cum suntem deja obişnuiţi de la ŠKODA, iar gama de dotări disponibile spre alegere în acest sens este vastă.

Trailer Assist, funcţia de monitorizare a pietonilor, Blind Spot Detect şi Rear Traffic Alert sunt dotări noi în portofoliu. La fel ca şi Crew Protect Assist. Acest asistent funcţionează împreună cu Front Assist cu funcţia City de frânare de urgenţă. Park Assist are o configuraţie nouă, optimizată.