Ce anume face ca automobilele ŠKODA sa fie speciale pentru clientii de flote?

 
Datorita calitatile lor unice, automobilele ŠKODA sunt unele dintre cele mai populare vehicule pentru clientii de flote. In timp ce managerii de flote apreciaza la ŠKODA costurile de operare si valorile de revanzare, pe soferi ii intereseaza in principal siguranta, spatiul, confortul si performanta. ŠKODA AUTO ofera toate acele lucruri, iar asta ne face sa fim speciali pentru clientii nostri.
 

Costul total al detinerii (TCO)

Marca ŠKODA reprezinta o alternativa excelenta atat din perspectiva costurilor de operare, cat si din perspectiva valorii de revanzare a masinilor. 

Siguranta

Fie ca va ganditi la siguranta intregului echipaj, in general, sau ca aveti in minte caracteristicile de siguranta ale vehiculului in sine, noi avem multe de oferit, in toate privintele. 

Solutii inteligente

Modelele ŠKODA ofera o gama larga de dotari si solutii ”simply clever”. 

Calitate superioara

Satisfactia clientilor este prioritatea noastra, atat in ceea ce priveste utilizarea automobilelor, cat si celelalte produse si servicii. 

Spatiozitatea

Desi modelele ŠKODA apartin unor clase auto diferite, toate au ceva in comun. Fiecare ofera spatiu neegalat in propria sa categorie. Conceptele si solutiile sofisticate implementate de inginerii nostri ofera tuturor clientilor nostri un confort maxim in vehicul si o capacitate exceptionala pentru bagajele lor. 

Pentru a obtine o oferta personalizata va rugam sa completati formularul de mai jos, sa ne trimiteti un email la adresa: skoda@metrotehnica.ro sau sa ne sunati la telefon 021 4 500 500!

Completand formularul de mai jos si apasand butonul TRIMITERE sunteţi de acord ca datele dvs. personale să fie prelucrate şi folosite de companiile enumerate în secţiunea Protectia datelor în scopurile menţionate şi veţi putea fi contactat pe canalul ales de dumneavoastra. 

Dupa receptionarea e-mailului dvs., cel tarziu pana la sfarsitul urmatoarei zile lucratoare, veti fi contactat de catre unul dintre consilierii nostri.

Puteti retrage acest acord in orice moment la protectiadatelor@metrotehnica.ro, respectiv 021 4 500 500.

Bord.jpgPortbagaj-3.jpgPortbagaj-2.jpg
Superb-Combi.jpgPortbagaj.jpgSofer.jpgharta_premii_3.jpgslide_demo_revanzare.jpg
1.jpg2.jpg3.jpg4.jpg5.jpg6.jpg7.jpg

Cere oferta

 

Cu scopul de a te iti trimite oferta, iti solicitam spre prelucrare urmatoarele date personale. In cazul in care nu vom avea acordul tau, nu vom putea fi in masura sa iti oferim serviciile noastre. Toate campurile marcate cu * sunt obligatorii.

Pentru a incepe completarea, este necesar sa activezi butonul urmator.


Completeaza formularul pentru o oferta personalizata

*Camp obligatoriu


 Da
 ŠKODA Octavia
 ŠKODA Rapid
 ŠKODA Kodiaq
 ŠKODA Citigo
 ŠKODA Fabia
 ŠKODA Superb
 ŠKODA Karoq
 Da
 telefon
 e-mail
 SMS
 da
 Da
 

Cod Captcha

Dati clic pe imagine pentru a vedea alt captcha
 

Informații și aspecte juridice -  Protectia datelor - Directiva cookieuri